Psihoterapie individuală

CE ESTE 

PSIHOTERAPIA INDIVIDUALĂ

Schimbările de viață sau evenimentele (chiar și cele fericite) pot declanșa nevoia de schimbare și adaptare – și aceasta poate fi provocatoare sau stresante. Este posibil să observi obiceiuri persistente în modul în care funcționezi la locul de muncă sau în diverse

situații. 

 

S-ar putea să fii îngrijorat/ă de funcționarea ta personală sau emoțională, de carieră, de echilibrul dintre viața profesională și viața personală; sau poți fi îngrijorat/ă de faptul că simptomele depresiei sau ale anxietății persistă o perioadă îndelungată.

 

Când ceva te nemulțumește, când simți nevoia de o schimbare, prin consilierea psihologică poți aduce claritate în gândurile, emoțiile și stările tale.

 

Consilierea psihologică individuală te ajută să privești în interiorul tău pentru a-ți descoperi resursele de care ai nevoie pentru a găsi soluții, a construi abilități, a depăși și gestiona diverse provocări ale vieții.

 

Beneficiile consilierii includ un grad ridicat de conștientizare și înțelegere de sine. Acest lucru îmbunătățește stima de sine, precum și sănătatea psihică.

Oricare ar fi motivul pentru care dorești sprijin psihologic, consilierea psihologică te va ajuta să îți dezvolți abilități și îți va da instrumentele necesare pentru a recâștiga controlul intern, pentru a continua drumul tău către stare de bine dorită. 

Scapă de frică, depășește cele mai mari obstacole, șterge convingerile care te limitează, eliberează-te de gândurile negative și programează-te pentru a reuși

Copyright 2018 Psiholog Online Diana – All rights Reserved 

Close Menu