Psihoterapie de cuplu

CE ESTE 

Psihoterapia de cuplu

Psihoterapia și consilierea psihologică de cuplu se adresează persoanelor și cuplurilor care trec prin anumite conflicte și își doresc să facă schimbări în situația actuală.

 

Cauzele conflictului sunt nenumărate: priorități diferite în ceea ce privește finanțele, stilul de viață, de creștere a copiilor, împărțirea activităților, sexul și intimitatea, nevoile emoționale sau modul de petrecere a timpului liber. 

 

Unele cupluri se găsesc prinse în luptă pentru problemele de zi cu zi și simt că soluția constă în găsirea unei soluții la acele probleme cotidiene, evitând să privească adânc înăuntrul lor și al relației. Învinuirea și critica reciprocă, comportamentul controlat, gelozia și insecuritatea, promisiunile neîndeplinite, infidelitatea, pot apărea și pot produce înstrăinarea.

 

Pe măsură ce partenerii își pierd credința că se pot simți iubiți, doriți și apropiați, ei fac mișcări psihologice sau comportamentale pentru a se proteja de această stare dureroasă, întărind și mai mult înstrăinarea.

 

Relațiile în care cuplurile au o conexiune profundă și disponibilitate emoțională permit ambilor parteneri să își exprime clar gândurile și sentimentele și să mențină intimitatea, emoțională și fizică.

 

Prin consilierea psihologică și psihoterapiea de cuplu, veți obține suport, susținere și îndrumare în rezolvarea conflictelor existente, îmbunătățirii intimității emoționale și întăririi comunicării. 

 

Cosilierea psihologică și psihoterapia de cuplu se concentrează pe a vă ajuta să dezvoltați abilitățile pentru a crea și menține o relație sănătoasă. 

Scapă de frică, depășește cele mai mari obstacole, șterge convingerile care te limitează, eliberează-te de gândurile negative și programează-te pentru a reuși

Copyright 2018 Psiholog Online Diana – All rights Reserved 

Close Menu