Dezvoltare personală

CE ESTE 

Dezvoltarea Personală și 

Strategii Motivaționale

Dezvoltarea personală se centrează pe găsirea forței emoționale în provocările vieții și dezvoltarea de noi perspective care te pot ajuta să întâmpini, în mod constructiv, tranzițiile prin care treci.

Dezvoltarea personală oferă posibilitatea unei creșteri emoționale și psihologice semnificative și a unei înțelegeri mai profunde de sine.

 

Pentru anumite persoane, problema nu este doar de a face față presiunilor și așteptărilor impuse de o schimbare majoră a vieții, ci de a înțelege ce s-a schimbat pentru ei, în urma anumitor evenimente.

În special, în timpul schimbărilor de viață stresante, tendința este de a face față provocărilor exterioare, în timp ce se ignoră ceea ce se întâmplă în interiorul nostru.

 

Prin sesiunile de dezvoltare personală, vei descoperi cum să faci îmbunătățirile pe care le dorești în viața ta, cum îți poți folosi resursele interioare și ce să faci pentru a avea mai multă energie, cum sa dezvolți gândirea pozitivă și să acționezi pentru a crea ceea ce îți

dorești.

 

Prin dezvoltarea personală se urmărește creșterea gradului de conștientizare și cunoștere de sine, dezvoltarea potențialului și utilizarea resurselor personale cât mai eficient și la

capacitate ridicată. 

 

Dezvoltarea personală are ca scop creșterea calitatății vieții și contribuie la realizarea aspirațiilor și obiectivelor personale.

Scapă de frică, depășește cele mai mari obstacole, șterge convingerile care te limitează, eliberează-te de gândurile negative și programează-te pentru a reuși

Copyright 2018 Psiholog Online Diana – All rights Reserved 

Close Menu